Cautare

726 de rezultate pentru "gertner augustin alin" (3.11 secunde)
Din punctul meu de vedere, activitatea PC Salaj poate fi imbunatatita", declaratie care ar trebui sa-i dea de gandit presedintelui organizatiei judetene a partidului, Augustin Precup, si nu numai lui.
Desi unii membri ai comisiei au solicitat pentru viitorul proiect un punct de vedere al Guvernului si chiar al Curtii in ceea ce priveste ingerintele politice ale judecatorilor, care au vechime de 18 ani, si rudelor acestora, deputatul PD Augustin Zegrean a subliniat:
- definitie de Sfantul Augustin Ce-as putea spune eu despre fericire? Este singurul energizant care nu dauneaza, la un moment dat, sanatatii...
Ivasiuc sau Augustin Buzura), ci o lume interioara, recreata din fragmente de amintiri, senzatii si impresii. Lumea milionarului este o lume pe care prozatorul o modeleaza nu in functie de criteriile corespondentei cu realitatea inconjuratoare, ci in functie de propriile fantasme.
- I-ati cunoscut pe Stefan Augustin Doinas si pe sotia sa ? - Da, am si recitat, am si cantat din Doinas. Gestul ei a fost fabulos, a inteles ca nu mai are nici un sens sa traiasca.
Potrivit lui Bolcas, lustratia seamana a "epurare politica" La polul opus fata de declaratiile parlamentarului PD, deputatul PRM Augustin Bolcas a apreciat ca partidul pe care il reprezinta nu va vota legea intrucat aceasta seamana a "epurare politica".
Desi Alianta a anuntat in urma cu cateva saptamani ca functia de Avocat al Poporului ar putea fi ocupata de deputatul PD Augustin Zegrean, in urma unui acord parlamentar dintre cele mai importante partide parlamentare, aceasta demnitate va reveni PSD, care a platit democratilor cu cateva mandate CNA.
Societatea din Romania e administrata de fiul acestuia, Ivanciu Augustin Emanuel, cu pregatire juridica, la fel ca si tatal sau, aflat la inceputul carierei in domeniul gunoaielor.
Dupa seria nesfarsita de achitari decise de judecatori in dosarele intocmite de Kovesi si portocalele ei din DNA, iata ca si Augustin Lazar, seful de atelaj de la Parchetul General, claseaza un dosar penal deschis la cererea lui Kovesi.
Pana si Lazar (Augustin) zice ca decizia era de asteptat, pentru ca semnatarii Protocoalelor nu aveau cum sa faca urmarire penala.
Deputatul PD Augustin Zegrean, membru in Comisia juridica din Camera Deputatilor, a declarat ieri, la Bistrita-Nasaud, ca se va opune votarii legii privind salarizarea magistratilor, prin care acestora li s-ar acorda diferite privilegii.
Deputatul PD Augustin Zegrean (foto), membru in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, a declarat ca parlamentarii PD vor sa depuna un proiect de lege prin care sa instituie votul electronic la alegeri pentru cetatenii romani aflati in strainatate.
In schimb, deputatul PD Augustin Zegrean a criticat aprobarea propunerii de suspendare a Ordonantei DIICOT, apreciind ca "este dramatic ca ordonanta functioneaza deja de o luna si ceva si s-au facut urmariri penale care s-au facut degeaba, s-au facut dosare care trebuie duse inapoi".
Declaratia a fost facuta chiar de data recenta, de catre deputatul PRM Lucian Augustin Bolcas, care a motivat ca Uniunea nu este partid si nu este "parlamentar".
PD acuza boicotul PNL-PSD Deputatii PD Daniel Buda si Augustin Zegrean, membri in Comisia juridica, sustin ca PNL s-a inteles cu PSD sa eludeze dezbaterea parlamentara asupra legilor sigurantei pentru ca ele sa fie adoptate tacit in forma dorita de PNL-PSD, desi de la comisii au lipsit deputati de la toate partidele.
Deputatul PD Augustin Zegrean a afirmat ca "unii se bucura de faptul ca si-au atins scopul", referindu-se la iminenta adoptare, prin procedura tacita, a legilor sigurantei nationale.
Deputatul PD Augustin Zegrean a declarat ieri ca presedintele suspendat Traian Basescu nu poate fi judecat la referendumul din 19 mai decat pentru faptele pe care le-a savarsit in timpul mandatului.
In ceea ce priveste desemnarea candidatilor pentru Parlamentul Romaniei, partidul condus de Corneliu Vadim Tudor nu se grabeste sa faca anunturi, pentru ca, asa cum spune si vicepresedintele PRM Lucian Augustin Bolcas, "toate la timpul lor".
Presedintele Federatiei Operatorilor de Transport Rutier, Augustin Hagiu, a declarat ca protestatarii s-au oprit pe Soseaua de Centura, in jurul orei 10.00, refuzand sa continue marsul de protest inceput in jurul orei 8.00.
Nicolae Manolescu, Stefan-Augustin Doinas, Alexandru Paleologu, Laurentiu Ulici, Stelian Tanase, Varujan Vosganian cativa 'amariti' de scriitori care mi-au fost colegi in politica, 'spre pilda', si care nu s-au ridicat la inaltimea cunostintelor dumneavoastra.
google-analytics.com